CrossFire (AUST) P / L är ett familjeägt företag baserat i New South Wales - Braidwood. Även om de är lokaliserade en timmes bilresa från den stora staden Canberra når deras verksamhet världen över.

Vänner och medarbetare från Europa, Vietnam till USA tillhandahåller FoU, materialförsörjning och tillverkningskapacitet enligt CrossFire-specifikationer.

Crossfire kan begära expertis i världsklass för att hjälpa dem navigera igenom nya projekt eller svara på slutanvändarnas feedback för att förfina nuvarande produkter och produktion.

Crossfire har försett Australiensiska förband med ryggsäckar i över 30 års tid.

Cold Skills kommer inom kort börja distribuera befintliga produkter från Crossfire. Det är dock med stor spänning som vi och Crossfire har startat ett projekt att ta fram en ryggsäck som lämpar sig utmärkt för LRRP. Eller för er som skall bära tungt och långt i tuff terräng.

Crossfire AW Pack

Cold Skills har ihop med Crossfire under vintern 2019-2020 tagit fram prototyp på en AW-pack. 

AW står för Arctic Warfare. Inledningsvis fokuserades på att testa bärsysyemet. Och nu har vi tagit klivet mot själva utformningen av säcken.

Säcken gör ihop med ett nytt AW-tent och en WTB-tarp.

Sovsäckssystem, AW sleeping bag system skall också ingå.

Vi är just på gång att avsluta utformningen på AW-pack och de första 20-30 systemen kommer att tillvekas i Tarmac , FM grå.

Under sommaren 2020 kommer packningen i Tarmac (FM grå).

Crossfire DG3 Starlight Med Pack

Inom kort så lanserar Crossfire en ny sjukvårdspackning som går att fästa upp på DG3 alternativt DG16 ramen.